ETTP startte als nationaal bedrijf in 1986 (onder de naam “AIP”). De hoofdactiviteit van “AIP” was lokale verkoop. In 2006 werd “AIP” omgedoopt tot ETTP.

ETTP staat voor “European Truck & Trailer Parts” en focust zich volledig op de verkoop van kwalitatieve wisselstukken voor trucks en trailers en is momenteel actief in 76 landen.
ETTP magazijn
ETTP magazijn
Bij ETTP stellen we ons altijd ‘low profile’ op. Onder het motto: we keep our commitment. De tijd die anderen besteden aan doorgedreven marketingactiviteiten, besteden wij liever aan onze klanten. “Bovendien nemen we iedere klant zo goed mogelijk in bescherming. In ieder land waar we actief zijn, leveren we aan maximaal twee partners. Op die manier hebben zij alle mogelijkheden om de lokale markt te bewerken en als distributeur zelf te leveren aan onder meer transporteurs, garages en eventueel eindverbruikers. Dat levert voor iedereen een duidelijke win-winsituatie op: onze klanten kunnen rekenen op exclusiviteit en een groot marktpotentieel, waardoor wij weer verzekerd zijn van aanzienlijke bestellingen. Omwille van die aanpak hebben wij ook geen wijdvertakte commerciële structuur nodig. Het geeft ons bovendien de kans via persoonlijke contacten een optimale communicatie met onze klanten te verzorgen.”
Eind 2011 is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ETTP , daar wij verhuisd zijn van Gullegem naar een moderne nieuwbouwvestiging in Roeselare. De uitbreiding was noodzakelijk, omdat de magazijnruimte op onze vorige site te krap werd. De nieuwe opslagruimte heeft een capaciteit van 51.000 kubieke meter, waarmee we nog beter tegemoet kunnen komen aan de just-in-time-leveringen die zo belangrijk zijn voor onze klanten.
ETTP magazijn
ETTP magazijn
Just-in-time leveringen en kwalitatieve wisselstukken dragen allemaal bij tot het succes van ETTP dat op deze manier het vertrouwen en loyaliteit van onze klanten heeft gewonnen.
Wij hopen zo snel mogelijk jullie partner te mogen worden.

Onze merkenBedrijf
ETTP focust zich op de verkoop van kwalitatieve wisselstukken voor trucks en trailers in 76 landen. Gespecialiseerd in Volvo* & Renault en met een magazijn van 51.000㎥ bezorgen wij uw bestelling steeds op tijd.

* ETTP is geen erkende dealer van Volvo
Nieuwsbrief
European Truck Trailer Parts

Liebeekstraat 13
8800 Roeselare
België


Met de steun van: